Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

NEPTUNO Resort & Spa

Adres obiektu Wyzwolenia 25, 78-131 Dźwirzyno
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.3
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

k&p
Dodano: 2014-12-18
Pobyt od: 2014-08-26 do 2014-09-05
 
 
    

Pierwszy raz od 8 lat spędziliśmy letnie wakacje nad polskim morzem w OW Bentur w Dźwirzynie. 10 dni odpoczynku, trochę błogiego lenistwa ale również aktywność fizyczna. Doskonałe tereny na poranny jogging oraz wycieczki rowerowe. Ośrodek położony jest w lesie, bardzo blisko plaży. Cisza i spokój – to cechy, które charakteryzują OW Bentur. Dojście nad morze zajmuje max. 5 minut. Pokoje czyste, schludne, w pełni wyposażone. Bez zarzutu. Wyżywienie – śniadania+obiadokolacje w formie bufetu. Śniadania obfite – bardzo smaczne. Obiadokolacje trochę gorsze, mało ryb. Wieczorami integrowaliśmy się z innymi wczasowiczami na stołówce, wspólnie oglądając MŚ Siatkarzy 2014. Różnica wiekowa w zupełności nam nie przeszkadzała, co więcej, nawiązaliśmy bardzo serdeczne relacje z kilkoma osobami, które serdecznie pozdrawiamy. Do dyspozycji był również bilard, z którego często korzystaliśmy oraz bar. Warto również wspomnieć o możliwości wypożyczenia rowerów. Cieszyły się one dużą popularnością. Polecamy dla ludzi ceniących ciszę i spokój, dla rodzin z dziećmi, seniorów ale również dla młodych, chcących odpocząć od zgiełku dużego miasta. Z pewnością tam wrócimy!


 
 

JANINA Z CIESZYNA
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-09-02 do 2014-09-04
 
 
  

bylismy w kwietniu 2013 r super kirownictwo super jedzenie super spanie czulismy sie w BENTURZE mile widziani jak w domu KIEROWNICTWO nie jest pazerne na pieniadze i zarobek lecz chca aby kazdy dobrze sie czul iodjezdzal zadowolony mysmy do CIESZYNA OK 700 KM WRACALI wypoczeci i zadowoleni


 
 

Elżbieta
Dodano: 2013-01-20
Pobyt od: 2011-08-12 do 2012-08-21
 
 
 

Naprawdę polecam ośrodek. Świetlica dla dzieci, ogniska, wieczorki taneczne, cyrk - aż nie chce się wyjeżdżać!


 
 

Bozena i Leszek z Kielc
Dodano: 2012-11-27
Pobyt od: 2013-11-27 do 2013-11-27
 
 
    

Miesiąc wczasów 1-30 Sierpnia mówi sam za siebie. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek, do morza 100 m , wyżywienie doskonałe, obsługa miła,. Pokoje w ośrodku niemalże komfortowe, TV,WiFi,. Kierownictwo ośrodka bardzo elastycznie podchodzi do naszych potrzeb. Za rok - Witaj Bentur


 
Ela
Dodano: 2012-05-26
Pobyt od: 2012-05-12 do 2012-05-19
 

Ośrodek świetnie zlokalizowany; bardzo blisko pięknej plaży i w niewielkim oddaleniu od części handlowej Dźwirzyna. Idealne warunki do wypoczynku i spacerów. Świetna baza wypadowa do dalszych wycieczek po okolicy (dobra komunikacja - busy). Pokoje w większości po remoncie, czyste i dobrze wyposażone. Smaczne wyżywienie w formie szwedzkiego stołu pozwala na dobranie sobie diety wg własnego smaku. Właściciele i obsługa bardzo dbają o gości. Innymi słowy super, jestem bardzo zadowolona ze spędzonego tam urlopu.


 
Ewa R.
Dodano: 2012-05-16
Pobyt od: 2012-04-28 do 2012-05-06
 

Super położenie (wyjście z ośrodka bezpośrednio na wydmy), smaczne jedzenie (duży wybór potraw, 2 zupy do wyboru, co w przypadku mojej córki- niejadka miało duże znaczenie), Obsługa Ośrodka b. sympatyczna – pewnie niedociągnięcia nadrabiają życzliwością. Dużo rodzin z małymi dziećmi i widać, że infrastruktura przygotowana typowo pod maluchy.


 
Kasia
Dodano: 2011-09-03
Pobyt od: 2011-08-20 do 2011-08-27
 

Byłam w ośrodku w sierpniu 2011 roku, jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa, bardzo smaczne jedzenie, blisko plaży. Miejsce warte polecenia szczególnie na wczasy rodzinne.


 
Justyna
Dodano: 2011-08-26
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-20
 

Korzystałam z usług tego ośrodka w sierpniu 2011, jestem bardzo zadowolnona z obsługi, pysznego jedzenia, położenia i ogólnych warunków w tym ośrodku. Blisko plaży a do miasteczka kawałeczek ale za to wieczorem spokojnie. Bardzo polecam -ceny przystępne a warunki naprawdę bardzo ok


 
Przemek
Dodano: 2011-07-24
Pobyt od: 2011-07-17 do 2011-07-23
 

W tym roku również wszystko ok. Oby tak dalej :)) Polecam na wczasy rodzinne z dziećmi nawet od 2-3 lat. Nie będą się nudzić. Ośrodek zorganizował pokaz cyrku, karaoke 2 x w tygodniu i ognisko z kiełbaskami i gitarzystą.


 
Marta z Poznania
Dodano: 2011-04-04
Pobyt od: 2010-07-24 do 2010-08-07
 

Fajny osrodek, blisko do plazy-wyjscieodrazu na wydme. Nowe lazienki w pokojach, fajny plac zabaw dla dzieciakow. Bardzo smaczne jedzenie, duzy wybor potraw co wazne dla moich maluchow. Ogolnie jestem bardzo zadowolona :))


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie